همه چیز درباره کشیدن دندان
نوشته شده توسط : نت ابزار

کشیدن دندان به معنای حذف دندان از فضای استخوانی احاطه شونده آن است. این عمل دندانپزشکی ممکن است به دلایل متعددی انجام شود. همچنین کشیدن دندان به روش های مختلفی نیز صورت می‌گیرد که در ادامه این مطلب به برسی آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

چه زمانی نیاز به کشیدن دندان خواهیم داشت

دندان های ما در صورت مراقبت درست و رعایت اصول بهداشت دهان و دندان می توانند پایان عمر ماندگار باشند. با این وجود ممکن است بنا به دلایل مختلفی نیاز باشد که تعدادی از آن ها کشیده شوند.

البته ما تحت هر شرایطی دندان ها را نمی کشیم و تنها زمانی به درآوردن دندان رضایت می دهیم که دندان با روش های ترمیمی زیر قابل احیا نباشد:

  • پر کردن دندان
  • اینله و انله
  • روکش دندان
  •  عصب کشی دندان

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به بلیچینگ دندان کلیک کنید. 

زمانی که با هیچکدام از روش های بالا دندان قادر به احیا و ترمیم نباشد ما اقدام به کشیدن دندان می کنیم. موقعیت های زیر همگی می توانند شرایطی باشند که نیازمند کشیده شدن دندان ها هستند.

آسیب دیدگی و یا کوچک بودن فک

اگر دندان به دلیل تصادف یا پوسیدگی بیش از حد آسیب دیده باشد و قابل ترمیم نیست. در چنین شرایطی احتمال وارد شدن آسیب به مغز دندان و عفونتش وجود دارد. برای پیشگیری از گسترش عفونت به بخش های دیگر بدن نیاز است که دندان آسیب دیده سریعا عصب کشی و کشیده شود.

به عنوان بخشی از درمان ارتودنسی دندان، می توان دندان های سالم را بیرون کشید تا فضا برای حرکت دندان ها و صاف شدن آن ها فراهم شود. زمانی که دهان دچار شلوغی و ازدحام دندان است نیاز به کشیدن دندان (مخصوصا دندان عقل) احساس می شود.

وجود دندان اضافی و یا نهفتگی آن

در موارد نادر ممکن است تعداد دندان ها در قوس های فکی بیشتر از حالت طبیعی باشند. در این مواقع می توان تمام دندان های اضافی را کشید. معمولاً دندان در صورت خراب شدن یا گیر افتادن در زیر خط لثه، کشیده می شوند. معمولاً دندان در صورت خراب شدن یا گیر افتادن در زیر خط لثه، کشیده می شوند.

مراحل کشیدن دندان

در ابتدا دندانپزشک یا جراح درباره نحوه کشیدن دندان با شما صحبت خواهد کرد.  روش های احتمالی، عوارض و نحوه مراقبت های پس از کشیدن دندان مباحثی هستند که حتما توسط دندانپزشک به شما توضیح داده خواهند شد. همچنین دندانپزشک ممکن است درباره موضوعات زیر سوالاتی از شما بپرسد:

  • سن شما.
  • شرایط، بیماری و مسائل پزشکی قبلی یا موجود
  • داروهایی که مصرف می کنید.پ
  • هرگونه آلرژی به غذا، دارو یا داروی بیحسی و موضعی

پس از آن، دندانپزشک وضعیت حفره دهان و دندان آسیب دیده شما را بررسی می کند. همچنین، او چند تصویر با کمک اشعه ایکس از دندان آسیب دیده و ساختارهای مجاور  آن تهیه می کند.

مرحله اول

قبل از شروع فرآیند، بسته به موقعیت دندان و پیچیدگی های کشیدن دندان، دندانپزشک محل دندان مورد نظر را بیحس می کند. برای اینکار ممکن است از بی حس کننده های موضعی مانند لیدوکایین یا آرتیسین استفاده شود. با این حال اگر بیمار بسیار مضطرب باشد  احتمالا بیهوش خواهد شد.

مرحله دوم

به دو روش می توان دندان ها را کشید. دندان در حالت عادی بدون هیچ تیغ جراحی یا روش تهاجمی و در مدت زمان کم دندان کشیده می شود. اما گاهی ممکن است نیاز باشد تا به روش جراحی دندان در آورده شود.

همچنین راجع به تغذیه بعد از ایمپلنت دندان بیشتر بدانید.

سخن آخر

داشتن اطلاعات کافی به شما کمک می‌کند تا بهتر بتوانید بهبودی لازم را کسب کنید، امروز قصد داریم تا در این مقاله به شما وبسایت تهران دنتال ایمپلنت را معرفی کنیم که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می‌کند. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.





:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 مهر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: